• Galaxy s10 plus

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

 • Skärmbyte (Original)

  3549 Kr

 • Baksida

  995 Kr

 • Batteribyte

  749 Kr

 • Laddningsuttag

  1249 Kr

 • Galaxy S10 plus reparation!

  Vi är experter inom mobil och data reparation.

  Har du en trasig Samsung Galaxy S10 plus behöver laga den snabbt?

  Laga din iPhone eller iPad hos oss.Vi på Mobil Center i Jönköping hjälper dig med skärmbyte av din telefon och surfplatta. Tillsammans med oss får du tillbaka en mobil med hel skärm. Vi kan laga din iPhone inom en timme.
  Vi kan laga din iPhone och surfplatta så snabbt som möjligt. Vi är noggranna och lägger stor vikt vid att kunna återlämna en produkt som fungerar perfekt igen. De reservdelar vi använder har hög kvalitet och du kan känna sig säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.
  Reparation av mobiltelefon och surfplatta
  Vi erbjuder Galaxy S10 plus reparation och service av mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du lämna in märken såsom Apple, Samsung, Sony.

  Välkommen till Mobilcenter Jönköping AB – Vi är experter på skärmbyte och Samsung Galaxy S10 plus reparation både på mobiltelefoner och surfplattor. Med vår hjälp kan du enkelt laga din iPhone eller surfplatta till ett så nära som möjligt nyskick. Med flera års erfarenhet och bred kunskap inom mobilreparationer levererar vi alltid våra tjänster med hög kvalité, god service och ett professionellt resultat.

  Galaxy S10 plus skärmbyte – Galaxy S10 plus batteribyte – galaxy s10 plus baksida – galaxy s10 plus laddningsuttag – galaxy s10 plus laddningsproblem

  Välkommen att kontakta oss på Mobil Center så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa dig!

  Samsung S10 Plus

  Samsung Galaxy S10 plus reparation