•  

  iPhone skärmbyte inom en timme!

 • iPhone 11 reparation

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller surfplatta behöver reparation!

 • Skärmbyte (Original)

  2849 Kr

 • iPhone 11 reparation

  Vi är experter inom mobil och iPhone 11 reparation.

  Har du en trasig Smartphone, surfplatta eller iPhone och behöver laga den snabbt?

  Laga din iPhone eller iPad hos oss.Vi på Mobilcenter Jönköping AB hjälper dig med skärmbyte av din telefon och surfplatta. Tillsammans med oss får du tillbaka en mobil med hel skärm. Vi kan laga din iPhone inom en timme.
  Vi kan laga din iPhone och surfplatta så snabbt som möjligt. Vi är noggranna och lägger stor vikt vid att kunna återlämna en produkt som fungerar perfekt igen. De reservdelar vi använder har hög kvalitet och du kan känna sig säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.
  Reparation av mobiltelefon och surfplatta
  Vi erbjuder iPhone 11 reparation och service av mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du lämna in märken såsom Apple, Samsung, Sony och Huawei.

  iPhone 11 Skärmbyte

  iPhone 11 reparation i Jönköping

   

  Välkommen till Mobilcenter Jönköping AB – Vi är experter på skärmbyte och iPhone 11 reparation både på mobiltelefoner och surfplattor. Med vår hjälp kan du enkelt laga din iPhone eller surfplatta till ett så nära som möjligt nyskick. Med flera års erfarenhet och bred kunskap inom mobilreparationer levererar vi alltid våra tjänster med hög kvalité, god service och ett professionellt resultat.

  Audio problem Audiochipet ( Audio IC)

  Ljudet börjat försvinna vid samtal och att telefonen börjat ta lång tid på sig att starta upp, telefonen helt sonika inte startar upp alls utan enbart visar Apple-loggan.

  iPhone 11 skärmbyte, iphone 11 batteribyte, iphone 11 baksida, iphone 11 laddningsuttag, iphone 11 reparation i Jönköping.