• iPhone 11 reparation

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller surfplatta behöver reparation!

 • Förbered din iPhone för service

  Om du har bestämt dig för att byta skärm till en Apple-Original behöver du förbereda din telefon lite extra innan du kommer in till oss. Se till att "hitta min iPhone" är avaktiverat och att du tar bort eventuell låskod från telefonen. Glöm inte säkerhetskopiera din iPhone.

  Väljer du att byta din trasiga skärm med något annat kvalites-alternativ än Original så räcker det med att din iPhone är uppladdad när du kommer in och att du kan lösenkoden till mobilen om sådan finns inställd.

 • Skärmbyte (Apple Original)

  2995 Kr

 • Skärmbyte (Tredjepartstillverkad)

  1749 Kr

 • Batteribyte (Apple Original)

  1195 Kr

 • Bak-kamera (Apple Original)

  1895 Kr

 • Express-reparation

  395 Kr

 • Baksida (Glas+Ram)

  2749 Kr

 • Samtalshögtalare

  949 Kr

 • Laddning-uttag

  949 Kr

 • iPhone 11 Skärmbyte

  Vi erbjuder dig 100% äkta Apple reservdelar för iPhone 12 pro Max Skärmbyte och batteribyte som är inköpt direkt från Apple. Vi använder Apple diagnostik, verktyg och processer för att se till att din iPhone-reparation utförs säkert och pålitligt. Vi har avtal direkt med Apple om att få köpa reservdelar utan några mellanhänder. Alla Apple Original-reservdelar installeras av tekniker som är certifierad av Apple. Vi är den enda icke-auktoriserade verkstaden i Sverige som kan erbjuda denna service. Du har ingen Apple-garanti kvar på den delen som vi byter ut men Apple-garantin påverkas inte i övrigt. Delen som vi byter (t.ex. skärmen) lämnar vi alltid tre månaders garanti på. Vi är oberoende serviceställen, dock ej Apple auktoriserade för garanti-reparationer hos Apple (AASP). Tredjepartstillverkad: Ett av de lättaste sätten att skilja en original skärm från en icke original är genom färgen runt glaset. Färgen inte de samma på original som icke original. Jämför ljusstyrka med en annan iPhone, som garanterat är original. Om det är en kopia så krävs det mer ljusstyrka för att återge samma effekt som från en original skärm. Oftast känns detta ganska tydligt och det kan uppfattas som att telefonen svarar långsammare. Tredjepartstillverkad: Ett av de lättaste sätten att skilja en original skärm från en icke original är genom färgen runt glaset. Färgen inte de samma på original som icke original. Jämför ljusstyrka med en annan iPhone, som garanterat är original. Om det är en kopia så krävs det mer ljusstyrka för att återge samma effekt som från en original skärm. Oftast känns detta ganska tydligt och det kan uppfattas som att telefonen svarar långsammare. Vi på Mobilcenter Jönköping AB hjälper dig med Skärmbyte av din telefon och surfplatta. Tillsammans med oss får du tillbaka en mobil med hel skärm. Vi kan laga din iPhone inom en timme. Vi är noggranna och lägger stor vikt vid att kunna återlämna en produkt som fungerar perfekt igen. De reservdelar vi använder har hög kvalitet och du kan känna sig säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt. Reparation av mobiltelefon och surfplatta Vi erbjuder iPhone 11 reparation och service av mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du lämna in märken såsom Apple, Samsung, Sony och Huawei.
  iPhone 11 Skärmbyte

  iPhone 11 skärmbyte i Jönköping

  Välkommen till Mobilcenter Jönköping AB – Vi är experter på Skärmbyte och iPhone 11 reparation både på mobiltelefoner och surfplattor. Med vår hjälp kan du enkelt laga din iPhone eller surfplatta till ett så nära som möjligt nyskick. Med flera års erfarenhet och bred kunskap inom mobilreparationer levererar vi alltid våra tjänster med hög kvalité, god service och ett professionellt resultat.

  Audio problem Audiochipet ( Audio IC)

  Ljudet börjat försvinna vid samtal och att telefonen börjat ta lång tid på sig att starta upp, telefonen helt sonika inte startar upp alls utan enbart visar Apple-loggan.