• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • iPhone 14 Pro Max reparation

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

 • Förbered din iPhone för service!

  Om du har bestämt dig för att byta skärm till en Apple-Original behöver du förbereda din telefon lite extra innan du kommer in till oss. Se till att "hitta min iPhone" är avaktiverat och att du tar bort eventuell låskod från telefonen. Om din iPhone behöver batteriservice ska den om möjligt ha 30% batteri eller mindre när du lämnar in den. Glöm inte säkerhetskopiera din iPhone.

  Väljer du att byta din trasiga skärm med något annat kvalites-alternativ än Original så räcker det med att din iPhone är uppladdad när du kommer in och att du kan lösenkoden till mobilen om sådan finns inställd.

 • Skärmbyte (Apple äkta)

  5495 Kr

 • Batteribyte (Apple äkta)

  1695 Kr

 • Bak-Kamera (Apple äkta)

  3595 Kr

 • Face-ID (TrueDepth) byte

  4595 Kr

 • Baksida (Apple äkta)

  7895 Kr

 • iPhone 14 Pro Max skärmbyte & batteribyte och reparation!

  Vi erbjuder dig 100% äkta Apple reservdelar för iPhone 14 Pro Max Skärmbyte och batteribyte som är inköpt direkt från Apple. Vi använder Apple diagnostik, verktyg och processer för att se till att din iPhone-reparation utförs säkert och pålitligt.

  Du har ingen Apple-garanti kvar på den delen som vi byter ut men Apple-garantin påverkas inte i övrigt. Delen som vi byter (t.ex. skärmen) lämnar vi alltid tre månaders garanti på.

  Vi är oberoende serviceställen, dock ej Apple auktoriserade för garanti-reparationer hos Apple (AASP).

  Tredjepartstillverkad: Ett av de lättaste sätten att skilja en original skärm från en icke original är genom färgen runt glaset. Färgen inte de samma på original som icke original. Jämför ljusstyrka med en annan iPhone, som garanterat är original. Om det är en kopia så krävs det mer ljusstyrka för att återge samma effekt som från en original skärm. Oftast känns detta ganska tydligt och det kan uppfattas som att telefonen svarar långsammare.

  Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder en högkvalitativ service till konkurrenskraftiga priser. Vi är övertygade om att vi kan lösa nästan alla problem som kan uppstå med din telefon eller surfplatta. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete, oavsett om det handlar om en enkel skärmreparation eller en mer komplex reparation.

  Utöver våra reparationstjänster erbjuder vi också ett brett utbud av mobiltelefontillbehör och skydd för att hjälpa dig att skydda din enhet mot skador. Vi kan också hjälpa dig med dataräddning, överföring av data från en enhet till en annan och installation av mjukvaruuppdateringar.

  Vårt team av erfarna och certifierade tekniker är alltid redo att hjälpa dig med dina mobiltelefonbehov. Kontakta oss idag för att boka en tid eller för mer information om våra tjänster och priser.

  Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-skärm?

  Om du behöver byta ut din iPhone-skärm eller batteri är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-reservdelar reparerar enheten.

  Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör reparera iPhone-skärm eller batteri. Bland dessa servicepartner inräknas bland annat Apple, auktoriserade Apple-servicepartner eller oberoende reparationsfirmor som använder äkta delar från Apple.Det är inte säkert att byten som utförs av andra än certifierade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till funktionsfel eller problem med bildskärmens kvalitet eller säkerhet. Apple-bildskärmar är utformade för att passa exakt på enheten. I reparationer där skruvar eller höljen inte ersätts på rätt sätt kan dessutom lösa delar bli kvar. De kan skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.

  Om en servicepartner använder bildskärmsdelar som inte kommer från Apple kan följande inträffa:

  Problem med Multi-Touch:

  • Multi-Touch kanske inte svarar på hela skärmen
  • Försämrad Multi-Touch-prestanda, till exempel kanske vissa beröringar på skärmen inte registreras eller registreras på rätt ställe
  • Beröringar kan oväntat registreras under ett telefonsamtal
  • Bildskärmen slås kanske inte av under telefonsamtal
  • Oavsiktliga beröringar på kanten eller med handflatan kan registreras

  Problem med bildskärmens ljusstyrka eller färg:

  • True Tone-bildskärmen fungerar inte som den ska
  • Förlorad eller försämrad funktion hos sensorn för omgivningsljus, så att skärmen blir mörkare eller ljusare i fel omgivning
  • Felaktig färgkalibrering av bildskärmen, så att bildskärmen ser för gul eller blå ut
  • Hela bildskärmen har inte samma ljusstyrka
  • Den maximala ljusstyrkan blir lägre
  • Oavsiktlig urladdning av batteriet

  Viktigt skärmmeddelande:

  Om du ser meddelandet nedan när du öppnar Inställningar > Allmänt > Om går det inte att verifiera bildskärmen på din iPhone. Detta meddelande gäller iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone, 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max och senare.

  Viktigt skärmmeddelande
  iPhone 14 Pro Max skärmbyte

  Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-batterier?

  Om du behöver byta ut ditt iPhone-batteri är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-batterier reparerar enheten. Litiumjonbatterier är känsliga komponenter. Särskild omsorg bör iakttas både vid tillverkningen och service.

  Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör utföra batteribyten.Försök inte att byta ut iPhone-batteriet själv. Det är inte säkert att byten som utförs av outbildade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till felaktiga byten eller reparationer. Det kan även skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.Äkta batterier har utformats för att vara helt kompatibla med iOS och rapportera laddningsnivåer och batterihälsa. 

  Viktigt batterimeddelande

  Om du ser det här meddelandet kan batteriet i din iPhone inte verifieras och ingen information om batterihälsan rapporteras. Det kan bero på att ett batteri som inte är ett nytt och äkta satts in i enheten. Det här meddelandet gäller iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR och senare.

  Viktigt batterimeddelande
  iPhone 14 Pro Max batteribyte

  Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-kameror:

  Om du behöver byta ut din iPhone-kamera är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-kameradelar reparerar enheten.Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör reparera iPhone-kameror.

  Det är inte säkert att byten som utförs av andra än certifierade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till funktionsfel eller problem med bildens kvalitet eller enhetens övergripande säkerhet. Apple-kameradelar är utformade för att passa exakt på enheten. I reparationer där skruvar eller höljen inte ersätts på rätt sätt kan dessutom lösa delar bli kvar. De kan skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.

  Phone-kameran har tagits fram tillsammans med iOS-mjukvaran, för bästa möjliga prestanda och kvalitet. En kamera som inte kommer från Apple kan orsaka kompatibilitets- eller prestandaproblem. Till exempel kan problem uppstå efter en iOS-uppdatering som innehåller uppdateringar för kameran eller nya kamerafunktioner.

  Om en servicepartner använder kameradelar som inte kommer från Apple kan följande inträffa:

  • Kameran fokuserar inte riktigt eller bilderna är oskarpa
  • När porträttläget används kan det inträffa att objektet inte är i focus eller bara fokuseras till en viss del
  • En tredje parts-app som använder kameran kan låsa sig eller avslutas oväntat
  • Realtidsförhandsvisning i tredje parts-appar kan vara tom eller låsa sig

  Viktigt kamerameddelande

  Om du ser det här meddelandet när du öppnar Inställningar > Allmänt > går det inte att verifiera kameran på din iPhone. Det här meddelandet gäller iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max och iPhone 12 mini och senare.

  Viktigt kamerameddelande
  iPhone 14 Pro Max kamerabyte