• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • iPhone baksida-byte

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

  • iPhone baksida-byte

   Vi är experter inom mobil och iPhone baksida-byte och reparation.

   Vi erbjuder dig 100% äkta Apple reservdelar för iPhone X Skärmbyte och batteribyte som är inköpt direkt från Apple. Vi använder Apple diagnostik, verktyg och processer för att se till att din iPhone-reparation utförs säkert och pålitligt.

   Vi är oberoende serviceställen, dock ej Apple auktoriserade för garanti-reparationer hos Apple (AASP).

   Tredjepartstillverkad: Ett av de lättaste sätten att skilja en original skärm från en icke original är genom färgen runt glaset. Färgen inte de samma på original som icke original. Jämför ljusstyrka med en annan iPhone, som garanterat är original. Om det är en kopia så krävs det mer ljusstyrka för att återge samma effekt som från en original skärm. Oftast känns detta ganska tydligt och det kan uppfattas som att telefonen svarar långsammare.

   Vi på Mobilcenter Jönköping AB hjälper dig med Skärmbyte av din telefon och surfplatta. Tillsammans med oss får du tillbaka en mobil med hel skärm. Vi kan laga din iPhone inom en timme.

   iPhone X baksida-byte och surfplatta så snabbt som möjligt. Vi är noggranna och lägger stor vikt vid att kunna återlämna en produkt som fungerar perfekt igen. De reservdelar vi använder har hög kvalitet och du kan känna sig säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.

   Reparation av mobiltelefon och surfplatta
   Vi erbjuder iPhone X reparation och service av mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du lämna in märken såsom Apple, Samsung och Huawei.

   iPhone X baksida-byte
   iPhone Xs baksida-byte
   iPhone XR baksida-byte

   iPhone baksida-Byte och reparation.

   Välkommen till Mobilcenter Jönköping AB – Vi är experter på skärmbyte och iPhone baksida-byte och reparation både på mobiltelefoner och surfplattor. Med vår hjälp kan du enkelt laga din iPhone eller surfplatta till ett så nära som möjligt nyskick. Med flera års erfarenhet och bred kunskap inom mobilreparationer levererar vi alltid våra tjänster med hög kvalité, god service och ett professionellt resultat.

   iPhone X skärmbyte – iPhone x batteribyte – iPhone x Glasbyte – iPhone x baksida – iPhone x laddningsuttag , iPhone x laddningsproblem , iPhone x samtalshögtalare , iphone x touch-problem, iphone x tillbehör, iphone x reparation i jönköping.