• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • iPhone batteribyte

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

 • Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-batterier?

  Om du behöver byta ut ditt iPhone-batteri är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-batterier reparerar enheten. Litiumjonbatterier är känsliga komponenter. Särskild omsorg bör iakttas både vid tillverkningen och service.

  Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör utföra batteribyten.Försök inte att byta ut iPhone-batteriet själv. Det är inte säkert att byten som utförs av outbildade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till felaktiga byten eller reparationer. Det kan även skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.Äkta batterier har utformats för att vara helt kompatibla med iOS och rapportera laddningsnivåer och batterihälsa.

  Viktigt batterimeddelande:

  Om du ser det här meddelandet kan batteriet i din iPhone inte verifieras och ingen information om batterihälsan rapporteras. Det kan bero på att ett batteri som inte är ett nytt och äkta satts in i enheten. Det här meddelandet gäller iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR och senare.

  iPhone batteribyte och skärmbyte inom en timme med 90 dagar garanti!

  Har du en spräckt eller trasig LCD skärm på din iPhone? Inga problem, vi byter ut glaset på din iPhone som består av både LCD och Touch. Därefter blir din iPhone som ny efter skärmbyte.

  Kom in till oss för en snabb och säker service. Vi har dropp in i butiken. Lagningstid på skärmbyte ca: 30-60 min.

  Vi på MobilCenter Jönköping hjälper dig med skärmbyte av din telefon och surfplatta reparation. Tillsammans med oss får du tillbaka en mobil med hel skärm. Tanken med sidan är att du enkelt ska kunna hitta en professionell och pålitlig mobilreparatör i Jönköping.

  Varför göra reparation hos oss?

  Vi erbjuder dig 100% äkta Apple reservdelar för iPhone skärmbyte och batteribyte som är inköpt direkt från Apple. Vi använder Apple diagnostik, verktyg och processer för att se till att din iPhone-reparation utförs säkert och pålitligt.

  Välkommen till vår butik på Asecs i Jönköping.

  iPhone batteribyte