• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • iPhone glasbyte Asecs

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

 • iPhone glasbyte Asecs

  Vi på Mobilcenter Asecs kan hjälpa dig med skärmbyte batteribyte och reparation.

  Vi kan laga din iPhone och surfplatta så snabbt som möjligt. Vi är noggranna och lägger stor vikt vid att kunna återlämna en produkt som fungerar perfekt igen. De reservdelar vi använder har hög kvalitet och du kan känna sig säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.
  Reparation av mobiltelefon och surfplatta
  Vi erbjuder iPhone reparation och service av mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du lämna in märken såsom iPhone, Samsung, Huawei, och Mac.

  Vi är experter på skärmbyte och iPhone reparation både på mobiltelefoner och surfplattor. Med vår hjälp kan du enkelt laga din iPhone eller surfplatta till ett så nära som möjligt nyskick. Med flera års erfarenhet och bred kunskap inom mobilreparationer levererar vi alltid våra tjänster med hög kvalité, god service och ett professionellt resultat.

  Vi lagar din mobiltelefon och surfplatta så snabbt som möjligt. Vi är noggranna och lägger stor vikt vid att kunna återlämna en produkt som fungerar perfekt igen. De reservdelar vi använder har hög kvalitet och du kan känna sig säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.