• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • iPhone skärmbyte Asecs!

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

 • Vi finns på Asecs entré A mittemot Stora Coop.

  iPhone skärmbyte Asecs

  Vi erbjuder dig 100% äkta Apple reservdelar för iPhone Skärmbyte och batteribyte som är inköpt direkt från Apple. Vi använder Apple diagnostik, verktyg och processer för att se till att din iPhone-reparation utförs säkert och pålitligt. Vi har avtal direkt med Apple om att få köpa reservdelar utan några mellanhänder.

  Alla Apple Original-reservdelar installeras av tekniker som är certifierad av Apple. Vi är den enda icke-auktoriserade verkstaden i Sverige som kan erbjuda denna service.

  Du har ingen Apple-garanti kvar på den delen som vi byter ut men Apple-garantin påverkas inte i övrigt. Delen som vi byter (t.ex. skärmen) lämnar vi alltid tre månaders garanti på.

  Vi är oberoende serviceställen, dock ej Apple auktoriserade för garanti-reparationer hos Apple (AASP).

  Tredjepartstillverkad: Ett av de lättaste sätten att skilja en original skärm från en icke original är genom färgen runt glaset. Färgen inte de samma på original som icke original. Jämför ljusstyrka med en annan iPhone, som garanterat är original. Om det är en kopia så krävs det mer ljusstyrka för att återge samma effekt som från en original skärm. Oftast känns detta ganska tydligt och det kan uppfattas som att telefonen svarar långsammare.