• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • Macbook reparation

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

 • Macbook reparation

  Vi hjälper dig med din stationära eller bärbara Mac. kommer en certifierad tekniker felsöka din iMac dator och lämna ett kostnadsförslag med en uppskattning på den slutliga serviceavgiften felsökningsavgift 395Kr. Du får då ta ställning till hur du vill göra. Behöver Skärmbyte batteribyte av din Mac? Välkommen in.er dig med din stationära eller bärbara Mac. kommer en certifierad tekniker felsöka din dator och lämna ett kostnadsförslag med en uppskattning på den slutliga serviceavgiften felsökningsavgift 395Kr. Du får då ta ställning till hur du vill göra. Behöver Skärmbyte batteribyte av din Mac? Välkommen in.

  Macbook reparation i Jönköping
  Ska jag spara innehållet innan jag lämnar in min Mac?

  Vi rekommenderar alltid att spara ner informationen till en säkerhetskopia på en extern lagringsplats. Vi hjälper dig självklart med detta till ett pris av 395kr

  Kan ni uppdatera eller formatera min Mac?

  Vi hjälper dig gärna med uppdatering eller formatering av din Mac till ett pris av 395kr.

  Använder ni original-reservdelar i reparationen?

  Vi använder endast original-delar som är inköpt direkt från Apple. Vi använder Apple diagnostik, verktyg och processer för att se till att din Mac-reparation utförs säkert och pålitligt.

  Hur får ni tag på Apple originaldelar?

  Vi har avtal direkt med Apple om att få köpa reservdelar utan några mellanhänder. Alla Apple Original-reservdelar installeras av tekniker som är certifierad av Apple.

  Bryts Apple garanti när jag laga min iMac?

  Du har ingen Apple-garanti kvar på den delen som vi byter ut men Apple-garantin påverkas inte i övrigt. Delen som vi byter (t.ex. skärmen) lämnar vi alltid tre månaders garanti på.

  Måste jag stänga av hitta min?

  Se till att Hitta min avaktiverat och att du tar bort eventuell låskod från telefonen. Glöm inte säkerhetskopiera din iMac.

  Vad betyder Oberoende Serviceställen?

  Oberoende serviceställen är företag som erbjuder reparationsservice utanför garantin för iPhone-enheter och Mac-datorer. Dessa företag har tillgång till Apples äkta delar, verktyg, utbildning, diagnostik och resurser för att utföra olika typer av reparationer av iPhone-enheter och Mac-datorer när garantin inte gäller, som byte av bildskärm och batteri på iPhone-enheter och byte av moderkort och grafikkort på Mac-datorer.