• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • Samsung skärmbyte

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

 • Samsung skärmbyte & batteribyte!

  Samsung skärmbyte :vi använder endast Samsung original-delar för skärmbyte,batteribyte, laddningsuttag,baksida-byte, och reparationer har 90 dagar garanti.

  Laga din iPhone, Samsung eller iPad hos oss.

  Vi på Mobilcenter Jönköping hjälper dig med skärmbyte av din telefon och surfplatta. Tillsammans med oss får du tillbaka en mobil med hel skärm. Vi kan laga din iPhone inom en timme. Vi är noggranna och lägger stor vikt vid att kunna återlämna en produkt som fungerar perfekt igen. De reservdelar vi använder har hög kvalitet och du kan känna sig säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.
  Reparation av mobiltelefon och surfplatta
  Vi erbjuder Samsung skärmbyte och service av mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss kan du lämna in märken såsom Apple, Samsung, Huawei.

  Välkommen till Mobilcenter Jönköping – Vi är experter på Samsung skärmbyte och reparation både på mobiltelefoner och surfplattor. Med vår hjälp kan du enkelt laga din iPhone eller surfplatta till ett så nära som möjligt nyskick. Med flera års erfarenhet och bred kunskap inom mobilreparationer levererar vi alltid våra tjänster med hög kvalité, god service och ett professionellt resultat.

  Välkommen att kontakta oss på Mobilcenter Jönköping så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa dig!