•  

  iPhone skärmbyte inom en timme!

 • iPhone Reparation

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller surfplatta behöver reparation!

 • iPhone reparation Jönköping!

  Vi har två kvalitet för skärmbyte av iPhone enheter ( Original eller Kopia), Original är äkta skärm och fungerar som den ska med 3 månader garanti gäller touch problem.

  Original: Apple säljer inte reservdelar därför man kan inte beställa direkt från, vi får reservdelar från ett företag i Kina som är specialist på att köpa antingen fullständig ursprungliga produkter eller original-delar och sedan montera delarna i en produkt och skicka den till oss. dessa reservdelar kommer från fabriken Foxconn, som tillverkar iPhone.

  Kopia ett av de lättaste sätten att skilja en originalskärm från en icke original är genom färgen runt glaset. Färgen inte de samma på original som icke original. Jämför ljusstyrka med en annan iPhone, som garanterat är original. Om det är en kopia så krävs det mer ljusstyrka för att återge samma effekt som från en originalskärm. Oftast känns detta ganska tydligt och det kan uppfattas som att telefonen svarar långsammare.

  Vi är experter på skärmbyte och iPhone reparation både på mobiltelefoner och surfplattor. Med vår hjälp kan du enkelt laga din iPhone eller surfplatta till ett så nära som möjligt nyskick.

  Ljud problem Audiochipet ( Audio IC): Ljudet börjat försvinna vid samtal och att telefonen börjat ta lång tid på sig att starta upp, telefonen helt sonika inte startar upp alls utan enbart visar Apple-loggan, vi kan reparera kretskortet och byta ljud-chippet med tre månaders-garanti, Ni kan titta på vår YouTube-kanal där viss

  Laddnings-problem: Det gäller laddchipet som går sönder efter man använder ej original laddare eller billig sladd som påverkar laddchipet och gör att iPhone kan inte hålla laddning längre och batteriet går slut snabbare.

  Ingen service: mobilen kan ej ansluta till 3G eller 4G eller visar ingen service.

  Data återhämtning: Vi kan hjälpa dig med Data Recovery.

  iPhone reparation och skärmbyte i Jönköping