Apple original-service gäller iPhone & Mac

iPhone 14 Pro Max

Om du har bestämt dig för att byta skärm till en Apple-Original behöver du förbereda din telefon lite extra innan du kommer in till oss. Se till att "hitta min iPhone" är avaktiverat. Om din iPhone behöver batteriservice ska den om möjligt ha 30% batteri eller mindre när du lämnar in den. Glöm inte säkerhetskopiera din iPhone.

Prislista för serviceärenden

Skärmbyte (Apple-äkta)
5495 Kr

Batteribyte (Apple-äkta)
1695 Kr

Bakre kamera (Apple-äkta)
3595 Kr

Kamera-lins byte
695 Kr

Samtalshögtalare
1395 Kr

Face-ID (TrueDepth kamera)
3895 Kr

Komplett baksida (Glas+ram)

4995 Kr

Laddningsuttag
1895 Kr

Högtalare
1495 Kr

Samtalsmikrofon
1895 Kr

Av-påknapp
1395 Kr

Felsökning
250 Kr


iPhone skärmbyte och reparation!

Välkommen till vår professionella reparationsshop, där vi erbjuder det bästa för din iPhone! Vi är stolta över att tillhandahålla 100% äkta Apple reservdelar, direkt inköpta från Apple själva.

När du kommer till oss kan du känna dig trygg med att din iPhone kommer att repareras på ett säkert och pålitligt sätt. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och använder enbart Apple diagnostik, verktyg och processer under reparationen.

Det som verkligen utmärker oss är att vi har etablerat ett direktavtal med Apple, vilket ger oss förmånen att köpa reservdelar utan några mellanhänder. Det innebär att du kan vara säker på att alla reparationer görs med Apple Original-reservdelar, och våra tekniker är certifierade av Apple.

Vi är stolta över att vara den första icke-auktoriserade verkstaden i Sverige som erbjuder denna exklusiva service. Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar, och för att visa vårt förtroende lämnar vi alltid tre månaders garanti på den del som byts ut.

Välj oss för en pålitlig och proffsig iPhone-reparation med äkta Apple reservdelar. Besök vår verkstad redan idag för att få din iPhone att stråla som ny!

Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-skärm?

Om du behöver byta ut din iPhone-skärm eller batteri är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-reservdelar reparerar enheten.

Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör reparera iPhone-skärm eller batteri. Bland dessa servicepartner inräknas bland annat Apple, auktoriserade Apple-servicepartner eller oberoende reparationsfirmor som använder äkta delar från Apple.Det är inte säkert att byten som utförs av andra än certifierade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till funktionsfel eller problem med bildskärmens kvalitet eller säkerhet. Apple-bildskärmar är utformade för att passa exakt på enheten. I reparationer där skruvar eller höljen inte ersätts på rätt sätt kan dessutom lösa delar bli kvar. De kan skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.

Om en servicepartner använder bildskärmsdelar som inte kommer från Apple kan följande inträffa:

Problem med Multi-Touch:

 • Multi-Touch kanske inte svarar på hela skärmen
 • Försämrad Multi-Touch-prestanda, till exempel kanske vissa beröringar på skärmen inte registreras eller registreras på rätt ställe
 • Beröringar kan oväntat registreras under ett telefonsamtal
 • Bildskärmen slås kanske inte av under telefonsamtal
 • Oavsiktliga beröringar på kanten eller med handflatan kan registreras

Problem med bildskärmens ljusstyrka eller färg:

 • True Tone-bildskärmen fungerar inte som den ska
 • Förlorad eller försämrad funktion hos sensorn för omgivningsljus, så att skärmen blir mörkare eller ljusare i fel omgivning
 • Felaktig färgkalibrering av bildskärmen, så att bildskärmen ser för gul eller blå ut
 • Hela bildskärmen har inte samma ljusstyrka
 • Den maximala ljusstyrkan blir lägre
 • Oavsiktlig urladdning av batteriet

Viktigt skärmmeddelande:

Om du ser meddelandet nedan när du öppnar Inställningar > Allmänt > Om går det inte att verifiera bildskärmen på din iPhone. Detta meddelande gäller iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone, 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max och senare.

iPhone Viktigt-skärmmeddelande
iPhone 14 Pro Max skärmbyte

Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-batterier?

Om du behöver byta ut ditt iPhone-batteri är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-batterier reparerar enheten. Litiumjonbatterier är känsliga komponenter. Särskild omsorg bör iakttas både vid tillverkningen och service.

Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör utföra batteribyten.Försök inte att byta ut iPhone-batteriet själv. Det är inte säkert att byten som utförs av outbildade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till felaktiga byten eller reparationer. Det kan även skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.Äkta batterier har utformats för att vara helt kompatibla med iOS och rapportera laddningsnivåer och batterihälsa. 

Viktigt batterimeddelande

Om du ser det här meddelandet kan batteriet i din iPhone inte verifieras och ingen information om batterihälsan rapporteras. Det kan bero på att ett batteri som inte är ett nytt och äkta satts in i enheten. Det här meddelandet gäller iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR och senare.

iPhone Viktigt-batterimeddelande
iPhone 14 Pro Max batteribyte

Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-kameror:

Om du behöver byta ut din iPhone-kamera är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-kameradelar reparerar enheten.Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör reparera iPhone-kameror.

Det är inte säkert att byten som utförs av andra än certifierade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till funktionsfel eller problem med bildens kvalitet eller enhetens övergripande säkerhet. Apple-kameradelar är utformade för att passa exakt på enheten. I reparationer där skruvar eller höljen inte ersätts på rätt sätt kan dessutom lösa delar bli kvar. De kan skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.

Phone-kameran har tagits fram tillsammans med iOS-mjukvaran, för bästa möjliga prestanda och kvalitet. En kamera som inte kommer från Apple kan orsaka kompatibilitets- eller prestandaproblem. Till exempel kan problem uppstå efter en iOS-uppdatering som innehåller uppdateringar för kameran eller nya kamerafunktioner.

Om en servicepartner använder kameradelar som inte kommer från Apple kan följande inträffa:

 • Kameran fokuserar inte riktigt eller bilderna är oskarpa
 • När porträttläget används kan det inträffa att objektet inte är i focus eller bara fokuseras till en viss del
 • En tredje parts-app som använder kameran kan låsa sig eller avslutas oväntat
 • Realtidsförhandsvisning i tredje parts-appar kan vara tom eller låsa sig

Viktigt kamerameddelande

Om du ser det här meddelandet när du öppnar Inställningar > Allmänt > går det inte att verifiera kameran på din iPhone. 

iPhone Viktigt-kamerameddelande
iPhone 14 Pro Max kamerabyte