Apple original-service gäller iPhone & Mac

iPad Pro 11 (2021)


Prislista för serviceärenden

Skärmbyte
3495 Kr

Laddningsuttag
1895 Kr

Laddnings-komponent
1995 Kr


iPad 11 (2021) reparation!

Har din iPad 11 (2021) blivit skadad och behöver pålitlig reparation? Då är Mobilcenter Jönköping AB det rätta valet för dig. Vi är experter på att byta skärmar för iPad 11 (2021) och garanterar att din enhet återfår full funktionalitet med en helt ny skärm.

Vi sätter kvaliteten i främsta rummet och är stolta över att leverera produkter i enastående skick. Genom användning av högkvalitativa reservdelar och våra erfarna tekniker kan du vara trygg i vetskapen om att arbetet utförs med precision.

Omfattande reparation och service för mobila enheter: Vi är specialiserade på reparationer för iPad 11 (2021) och erbjuder skräddarsydda tjänster för välkända varumärken som Apple, Samsung och Huawei.

MobilCenter Jönköping - Dina auktoriserade experter för felfria skärmbyten och reparationer av iPad 11 (2021) , både för smartphones och surfplattor. Med vår långa erfarenhet och djupa kompetens inom mobilreparationer kan du alltid förvänta dig tjänster av högsta kvalitet, enastående kundservice och proffsiga resultat.

Tveka inte att kontakta oss på Mobil Center för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till en förbättrad mobilupplevelse med din fullt fungerande iPad 11 (2021) !