Apple original-service gäller iPhone & Mac

Returpolicy

Vår returpolicy

Vi strävar efter att du som kund ska vara nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är nöjd med din produkt, erbjuder vi en enkel returprocess.

Ångerrätt:

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du har mottagit din produkt. För att utöva din ångerrätt, vänligen kontakta oss och meddela oss ditt beslut. Du ansvarar för att returnera produkten i samma skick som den mottogs, och för eventuella returkostnader.

Reklamation:

Om du mottar en defekt eller skadad produkt, vänligen kontakta oss så snart som möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och se till att du får en ny produkt eller en återbetalning.

Vi förbehåller oss rätten att avslå en retur eller reklamation om produkten har använts eller skadats på annat sätt.

Retur:

Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den. Skicka den sedan tillbaka till oss på följande adress:

Mobilcenter Jönköping AB

Bataljonsgatan 5

55305 Jönköping

Produkten ska skickas tillbaka till oss (med spårningsnummer), om möjligt i originalemballaget. Köparen står för portot. Ordern krediteras och du får tillbaka det belopp du eventuellt har betalt.

Vid utestående faktura hos fakturaleverantör måste den betalas innan sista betalningsdatum även om varan är returnerad.

Vi tar inte ansvar för förlorade paket eller paket som skickas utan spårningsnummer. Det är därför viktigt att du alltid skickar tillbaka produkten med PostNord och inkluderar en spårningskod, så att vi kan följa upp leveransen.

Återbetalning:

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats.