Apple original-service gäller iPhone & Mac

iPad Gen 5


Prislista för serviceärenden

Glasbyte
1149 Kr

Batteribyte
1195 Kr

Laddningsuttag
1595 Kr

Laddnings-komponent
1695 Kr

Hemknapp-byte
695 Kr

Felsökning
250 Kr


iPad Gen 5 reparation!

Har din iPad 5th Generation gått sönder och behöver pålitlig reparation? Då är Mobilcenter Jönköping AB din bästa lösning. Vi är specialister på att byta skärmar för iPad Gen 5 och garanterar att din enhet återfår full funktionalitet med en sprillans ny skärm.

Hos oss är kvaliteten i fokus och vi är stolta över att leverera produkter i enastående skick. Genom att använda högkvalitativa reservdelar och experter inom området kan du vara säker på att arbetet utförs med noggrannhet.

Omfattande reparation och service för mobila enheter: Vi har specialkunskaper inom reparationer för iPad Gen 5 och erbjuder skräddarsydda tjänster för populära varumärken som Apple, Samsung och Huawei.

MobilCenter Jönköping - Dina auktoriserade experter på felfria skärmbyten och reparationer för iPad Gen 5, både för smartphones och surfplattor. Med vår långa erfarenhet och djupa kompetens inom mobilreparationer kan du alltid förvänta dig tjänster av högsta kvalitet, enastående kundservice och resultat som håller proffsnivå.

Tveka inte att kontakta oss på Mobil Center för att ta reda på mer om hur vi kan assistera dig. Välkommen till en förbättrad mobilupplevelse med din fullt fungerande iPad Gen 5!