Apple original-service gäller iPhone & Mac

iPad Gen 7


Prislista för serviceärenden

Glasbyte
1449 Kr

Batteribyte
1395 Kr

Laddningsuttag
1595 Kr

Laddnings-komponent
1795 Kr

Hemknapp-byte
795 Kr

Felsökning
250 Kr


iPad Gen 7 reparation!

Behöver du snabb och pålitlig reparation av din trasiga smartphone, surfplatta eller iPad Gen 7? Mobilcenter Jönköping AB är din pålitliga partner när det gäller skärmbyten för iPad Gen 7. Vår expertis garanterar att din enhet återgår till full funktionalitet med en helt ny skärm.

Vi lägger stor vikt vid kvaliteten och strävar efter att återlämna produkten i perfekt skick. Genom användning av högkvalitativa reservdelar och professionella arbetsmetoder kan du känna dig trygg med att arbetet utförs korrekt.

Reparation och service för mobiltelefoner och surfplattor: Vi är specialister på reparation av iPad Gen 7 och erbjuder även service för andra ledande märken som Apple, Samsung och Huawei.

MobilCenter Jönköping - Dina experter på skärmbyten och iPad Gen 7-reparationer för både mobiltelefoner och surfplattor. Med vår breda erfarenhet och djupgående kunskap inom mobilreparationer kan du alltid förvänta dig tjänster av högsta kvalitet, enastående service och proffsiga resultat.

Tveka inte att kontakta oss på Mobil Center för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till en förbättrad mobilupplevelse med en perfekt fungerande iPad Gen 7!