Apple original-service gäller iPhone & Mac

iPhone 15 Pro
Om du har bestämt dig för att byta skärm till en Apple-Original behöver du förbereda din telefon lite extra innan du kommer in till oss. Se till att "hitta min iPhone" är avaktiverat. Om din iPhone behöver batteriservice ska den om möjligt ha 30% batteri eller mindre när du lämnar in den. Glöm inte säkerhetskopiera din iPhone.

Prislista för serviceärenden

Skärmbyte (Apple-äkta)
4995 Kr

Batteribyte (Apple-äkta)
1695 Kr

Bakre kamera (Apple-äkta)
3595 Kr

Laddningsuttag
2495 Kr

Samtalshögtalare
1995 Kr

Face-ID (TrueDepth kamera)
3695 Kr

Bakre glasbyte (Apple-äkta)
2995 Kr

Högtalare
1895 Kr

Samtalsmikrofon
2495 Kr

Av-påknapp
1895 Kr

Felsökning
250 Kr


iPhone 15 Pro reparation!

"iPhone 15 Pro Skärmbyte och Reparation – Välkommen till vår Professionella Verkstad i Jönköping!

Hos oss finner du den bästa reparationsservicen för din iPhone 15 Pro. Vi är stolta över att erbjuda 100 % äkta Apple reservdelar, direkt från Apple själva.

När du besöker oss kan du vara säker på att din iPhone 15 Pro hanteras på ett pålitligt och säkert sätt. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och använder enbart officiell Apple diagnostik, verktyg och procedurer under hela reparationen.

Det som verkligen sätter oss isär är vårt direktavtal med Apple. Det ger oss unika möjligheter att köpa reservdelar utan onödiga mellanhänder. Det garanterar att alla reparationer utförs med äkta Apple Original-reservdelar och våra tekniker är Apple-certifierade.

Som den första icke-auktoriserade verkstaden i Sverige är vi stolta över att kunna erbjuda denna exklusiva service för iPhone 15 Pro. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. För att bevisa vår kvalitet och förtroende ger vi alltid tre månaders garanti på utbytta delar.

Välj oss för en pålitlig och professionell iPhone 15 Pro-reparation med äkta Apple reservdelar. Kom till vår verkstad redan idag och låt din iPhone 15 Pro stråla som ny igen!"

iPhone 15 Pro Skärmbyte & batteribyte och reparation i Jönköping | Asecs Enter A

Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-skärm?

Om du behöver byta ut din iPhone-skärm eller batteri är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-reservdelar reparerar enheten.

Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör reparera iPhone-skärm eller batteri. Bland dessa servicepartner inräknas bland annat Apple, auktoriserade Apple-servicepartner eller oberoende reparationsfirmor som använder äkta delar från Apple.Det är inte säkert att byten som utförs av andra än certifierade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till funktionsfel eller problem med bildskärmens kvalitet eller säkerhet. Apple-bildskärmar är utformade för att passa exakt på enheten. I reparationer där skruvar eller höljen inte ersätts på rätt sätt kan dessutom lösa delar bli kvar. De kan skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.

Om en servicepartner använder bildskärmsdelar som inte kommer från Apple kan följande inträffa:

Problem med Multi-Touch:

 • Multi-Touch kanske inte svarar på hela skärmen
 • Försämrad Multi-Touch-prestanda, till exempel kanske vissa beröringar på skärmen inte registreras eller registreras på rätt ställe
 • Beröringar kan oväntat registreras under ett telefonsamtal
 • Bildskärmen slås kanske inte av under telefonsamtal
 • Oavsiktliga beröringar på kanten eller med handflatan kan registreras

Problem med bildskärmens ljusstyrka eller färg:

 • True Tone-bildskärmen fungerar inte som den ska
 • Förlorad eller försämrad funktion hos sensorn för omgivningsljus, så att skärmen blir mörkare eller ljusare i fel omgivning
 • Felaktig färgkalibrering av bildskärmen, så att bildskärmen ser för gul eller blå ut
 • Hela bildskärmen har inte samma ljusstyrka
 • Den maximala ljusstyrkan blir lägre
 • Oavsiktlig urladdning av batteriet

Viktigt skärmmeddelande:

Om du ser meddelandet nedan när du öppnar Inställningar > Allmänt > Om går det inte att verifiera bildskärmen på din iPhone. Detta meddelande gäller iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15,iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone, 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max och senare.

iPhone Viktigt-skärmmeddelande
iPhone 14 Pro skärmbyte

Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-batterier?

Om du behöver byta ut ditt iPhone-batteri är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-batterier reparerar enheten. Litiumjonbatterier är känsliga komponenter. Särskild omsorg bör iakttas både vid tillverkningen och service.

Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör utföra batteribyten.Försök inte att byta ut iPhone-batteriet själv. Det är inte säkert att byten som utförs av outbildade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till felaktiga byten eller reparationer. Det kan även skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.Äkta batterier har utformats för att vara helt kompatibla med iOS och rapportera laddningsnivåer och batterihälsa. 

Viktigt batterimeddelande

Om du ser det här meddelandet kan batteriet i din iPhone inte verifieras och ingen information om batterihälsan rapporteras. Det kan bero på att ett batteri som inte är ett nytt och äkta satts in i enheten. Det här meddelandet gäller iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR och senare.

iPhone Viktigt-batterimeddelande
iPhone 14 Pro batteribyte

Varför är det viktigt att utbildade tekniker utför service med äkta Apple-kameror:

Om du behöver byta ut din iPhone-kamera är det viktigt att certifierade tekniker som använder äkta Apple-kameradelar reparerar enheten.Endast tekniker som har genomgått Apple-serviceutbildning och som använder äkta delar och verktyg från Apple bör reparera iPhone-kameror.

Det är inte säkert att byten som utförs av andra än certifierade tekniker görs i enlighet med rätt säkerhets- och reparationsprocedurer. Detta kan leda till funktionsfel eller problem med bildens kvalitet eller enhetens övergripande säkerhet. Apple-kameradelar är utformade för att passa exakt på enheten. I reparationer där skruvar eller höljen inte ersätts på rätt sätt kan dessutom lösa delar bli kvar. De kan skada batteriet, orsaka överhettning eller leda till personskador.

Phone-kameran har tagits fram tillsammans med iOS-mjukvaran, för bästa möjliga prestanda och kvalitet. En kamera som inte kommer från Apple kan orsaka kompatibilitets- eller prestandaproblem. Till exempel kan problem uppstå efter en iOS-uppdatering som innehåller uppdateringar för kameran eller nya kamerafunktioner.

Om en servicepartner använder kameradelar som inte kommer från Apple kan följande inträffa:

 • Kameran fokuserar inte riktigt eller bilderna är oskarpa
 • När porträttläget används kan det inträffa att objektet inte är i focus eller bara fokuseras till en viss del
 • En tredje parts-app som använder kameran kan låsa sig eller avslutas oväntat
 • Realtidsförhandsvisning i tredje parts-appar kan vara tom eller låsa sig

Viktigt kamerameddelande

Om du ser det här meddelandet när du öppnar Inställningar > Allmänt > går det inte att verifiera kameran på din iPhone.

iPhone Viktigt-kamerameddelande
iPhone 14 Pro kamerabyte