Apple original-service gäller iPhone & Mac

Om oss

Mobilcenter Jönköping AB grundades i början av 2015 och bedrevs i en liten butik i Jönköping.  

Målet från början har varit att ge den bästa kundservice, erbjuda konkurrenskraftiga priser och att tillhandahålla reparationer som våra konkurrenter inte kan tillhandahålla. Exempel på sådana tjänster är -svårlösta morderkort reparationer ( mikrolödning) – byte av komponenter som kan störa morderkorts funktioner, såsom strömkomponent, laddingskomponent, touch-chip och display-chip på både iPhone & iPad.

Sedan 2018 har vi tecknat ett avtal med Apple som tillåter oss att använda Apple resurser, verktyg och äkta reservdelar som är inköpta direkt från Apple . 

Vi använder Apple diagnostik, verktyg och processer för att se till att din iPhone-reparation utförs säkert och pålitligt. Alla Apple Original-reservdelar installeras av tekniker som är certifierade av Apple. 

Vi är den första icke-auktoriserade verkstaden i Sverige som kan erbjuda denna service.

Dessutom är vi ett oberoende serviceställe dock ej auktoriserad verkstad, detta innebär att vi får utföra reparationer på enheter som inte omfattas av Apple garantier, såsom skärmbyte, batteribyte och bak-kamera.

Idag finns vi på Asecs köpcentrum entre A mittemot Stora Coop. Vi har haft över 10 000 kunder i år 2021-2022 och vår mål är att kunna hjälpa fler kunder även utanför Jönköping genom att erbjuda möjligheten till dig som kund att skicka din enhet till oss för lagning . Mer info finns på hemsidan under ”skicka din enhet till oss”.

Vi är registrerade för både F-skatt samt moms.

För fler frågor är ni välkomna att ringa 036-440 22 10 eller kontakta per mail: [email protected] .