Apple original-service gäller iPhone & Mac

Om oss | Mobilcenter Jönköping AB


Mobilcenter Jönköping AB: Din Pålitliga Partner för Mobilreparationer

Grundat i början av 2015, Mobilcenter Jönköping AB startade sin verksamhet i en liten butik belägen i Jönköping. Sedan dess har vårt primära mål varit att erbjuda enastående kundservice, konkurrenskraftiga priser och att tillhandahålla avancerade reparationstjänster som skiljer oss från konkurrenterna. Vi är specialister på komplexa moderkortsreparationer, såsom mikrolödning, och ersättning av kritiska komponenter som ström- och laddningsmoduler, touch-chips och display-chips för iPhone och iPad.

I ett banbrytande steg år 2018, etablerade vi ett samarbete med Apple. Detta samarbete möjliggör användningen av Apples resurser, verktyg och äkta reservdelar, direkt inköpta från Apple. Våra reparationer av iPhone sker med Apples diagnostikverktyg och processer för att garantera en säker och pålitlig service. Alla Apple Original-reservdelar installeras av våra Apple-certifierade tekniker, vilket gör oss till den första icke-auktoriserade verkstaden i Sverige att erbjuda denna högkvalitativa service.

Utöver vårt samarbete med Apple är vi ett oberoende serviceställe och erbjuder reparationer på enheter som inte täcks av Apples garantier. Dessa tjänster innefattar bland annat skärmbyte, batteribyte och reparation av bakre kameror.

Vår nuvarande plats är i Asecs köpcentrum, beläget vid entré A mittemot Stora Coop. Med över 20 000 nöjda kunder under 2022-2023, är vårt mål att fortsätta växa och hjälpa ännu fler kunder, även utanför Jönköpingsområdet. För detta ändamål erbjuder vi en service där kunder kan skicka sina enheter till oss för reparation. Mer information och instruktioner om hur man skickar in en enhet finns på vår hemsida under avsnittet ”Skicka din enhet till oss”.

Mobilcenter Jönköping AB är registrerat för både F-skatt och moms. För ytterligare frågor och information, tveka inte att kontakta oss på telefon 036-440 22 10 eller via e-post på [email protected].