Apple original-service gäller iPhone & Mac

iPhone reparation!

iPhone skärmbyte, batteribyte och reparation!

Laga din trasiga iPhone-skärm eller dåliga batteri hos oss i Jönköping - Professionell reparationstjänst för skärmskador och batteribyte.

Välkommen till vår professionella reparationsshop, där vi erbjuder det bästa för din iPhone! Vi är stolta över att tillhandahålla 100% äkta Apple reservdelar, direkt inköpta från Apple själva.

När du kommer till oss kan du känna dig trygg med att din iPhone kommer att repareras på ett säkert och pålitligt sätt. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och använder enbart Apple diagnostik, verktyg och processer under reparationen.

Det som verkligen utmärker oss är att vi har etablerat ett direktavtal med Apple, vilket ger oss förmånen att köpa reservdelar utan några mellanhänder. Det innebär att du kan vara säker på att alla reparationer görs med Apple Original-reservdelar, och våra tekniker är certifierade av Apple.

Vi är stolta över att vara den första icke-auktoriserade verkstaden i Sverige som erbjuder denna exklusiva service. Vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar, och för att visa vårt förtroende lämnar vi alltid tre månaders garanti på den del som byts ut.

Välj oss för en pålitlig och proffsig iPhone-reparation med äkta Apple reservdelar. Besök vår verkstad redan idag för att få din iPhone att stråla som ny!