Apple original-service gäller iPhone & Mac

iPad Air 4


Prislista för serviceärenden

Skärmbyte
2795 Kr

Laddningsuttag
1895 Kr

Laddnings-komponent
1995 Kr


iPad Air 4 reparation!

Har din iPad Air 4 blivit skadad och behöver pålitlig reparation? Då är Mobilcenter Jönköping AB det rätta valet för dig. Vi är experter på att byta skärmar för iPad Air 4 och garanterar att din enhet återfår full funktionalitet med en helt ny skärm.

Vi sätter kvaliteten i främsta rummet och är stolta över att leverera produkter i enastående skick. Genom användning av högkvalitativa reservdelar och våra erfarna tekniker kan du vara trygg i vetskapen om att arbetet utförs med precision.

Omfattande reparation och service för mobila enheter: Vi är specialiserade på reparationer för iPad Air 4 och erbjuder skräddarsydda tjänster för välkända varumärken som Apple, Samsung och Huawei.

MobilCenter Jönköping - Dina auktoriserade experter för felfria skärmbyten och reparationer av iPad Air 4, både för smartphones och surfplattor. Med vår långa erfarenhet och djupa kompetens inom mobilreparationer kan du alltid förvänta dig tjänster av högsta kvalitet, enastående kundservice och proffsiga resultat.

Tveka inte att kontakta oss på Mobil Center för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till en förbättrad mobilupplevelse med din fullt fungerande iPad Air 4!