Apple original-service gäller iPhone & Mac

Mac reparation

Våra Apple-utbildade tekniker använder äkta originaldelar, vilket innebär att du kan lita på att din reparation genomförs med högsta kvalité. Våra tekniker använder diagnostik och verktyg som godkänts av Apple vid varje reparation och vi använder uteslutande äkta Apple-delar.

För Macbooks, erhålls kostnadsförslag efter felsökning och kontroll av priset hos Apple baserat på serienumret för den felaktiga delen. Därför kan vi tyvärr inte ge några priser över telefon eller via e-post.


Felsökning
295 Kr

Skärmbyte
Begär Kostnadsförslag

Batteribyte
Begär Kostnadsförslag

Byte av kretskort
Begär Kostnadsförslag


Mac reparation i Jönköping

Vi kan erbjuda vår hjälp när det gäller reparation av din stationära eller bärbara Mac. En certifierad tekniker kommer att genomföra en felsökning på din dator och lämna en offert som inkluderar en uppskattning av den slutliga serviceavgiften. Felsökningsavgiften är 295 kr. Därefter kan du fritt besluta hur du vill fortsätta. Vi kan även erbjuda skärmbyte eller batteribyte för din Mac. Du är varmt välkommen att besöka oss för att ta del av våra tjänster.

Vi är också stolta över att erbjuda våra kunder högkvalitativ service och använda endast originaldelar för reparationer. Vi förstår att din Mac är en viktig del av din vardag och vårt mål är att se till att den fungerar som den ska så snabbt som möjligt.