Apple original-service gäller iPhone & Mac

iPhone 8 reparation!

Om du har bestämt dig för att byta skärm till en Apple-Original behöver du förbereda din telefon lite extra innan du kommer in till oss. Se till att "hitta min iPhone" är avaktiverat och att du tar bort eventuell låskod från telefonen. Om din iPhone behöver batteriservice ska den om möjligt ha 30% batteri eller mindre när du lämnar in den. Glöm inte säkerhetskopiera din iPhone.

Prislista för serviceärenden

Skärmbyte (Apple-äkta)
2395 Kr

Skärmbyte (A-kvalitet)
1249 Kr

Skärmbyte (Kopia)
895 Kr

Batteribyte (Apple äkta)
995 Kr

Batteribyte (Ersättning)
549 Kr

Bakre kamerabyte
949 Kr

Bakre glasbyte
799 Kr

Laddningsuttag
695 Kr

Högtalare
595 Kr

Samtalsmikrofon
695 Kr

Samtalshögtalare
549 Kr

Av-påknapp
649 Kr

Fram-kamerabyte
749 Kr

Felsökning
250 Kr

Laddnings-komponent
995 Kr


iPhone 8 reparation!

iPhone 8 Skärmbyte och Reparation – Välkommen till vår Professionella Verkstad!

Hos oss finner du den bästa reparationsservicen för din iPhone 8. Vi är stolta över att erbjuda 100 % äkta Apple reservdelar, direkt från Apple själva.

När du besöker oss kan du vara säker på att din iPhone 8 hanteras på ett pålitligt och säkert sätt. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten och använder enbart officiell Apple diagnostik, verktyg och procedurer under hela reparationen.

Det som verkligen sätter oss isär är vårt direktavtal med Apple. Det ger oss unika möjligheter att köpa reservdelar utan onödiga mellanhänder. Det garanterar att alla reparationer utförs med äkta Apple Original-reservdelar och våra tekniker är Apple-certifierade.

Som den första icke-auktoriserade verkstaden i Sverige är vi stolta över att kunna erbjuda denna exklusiva service för iPhone 8. Vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. För att bevisa vår kvalitet och förtroende ger vi alltid tre månaders garanti på utbytta delar.

Välj oss för en pålitlig och professionell iPhone 8-reparation med äkta Apple reservdelar. Kom till vår verkstad redan idag och låt din iPhone 8 stråla som ny igen!"