•  

  iPhone skärmbyte inom en timme!

 • mobilreparation

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller surfplatta behöver reparation!

 • Mobilreparation :

  Har du en spräckt eller trasig LCD skärm på din iPhone? Inga problem, vi byter ut glaset på din iPhone, som består av både LCD och Touch. Därefter blir din iPhone som ny efter skärmbyte.

  Original Skärmbyte: Apple säljer ej reservdelar därför man kan inte beställa direkt från. Därför beställer vi reservdelar från ett företag i Kina, som är specialist på att köpa antingen fullständig ursprungliga produkter, eller original-delar. Sedan montera delarna i en produkt och skicka den till oss. Dessa reservdelar kommer från fabriken Foxconn, som tillverkar iPhone.

  Kopia skärmbyte: Ett av de lättaste sätten att skilja en originalskärm från en icke original är genom färgen runt glaset. Färgen inte de samma på original som icke original. Jämför ljusstyrka med en annan iPhone, som garanterat är original. Om det är en kopia så krävs det mer ljusstyrka för att återge samma effekt som från en originalskärm. Oftast känns detta ganska tydligt och det kan uppfattas som att telefonen svarar långsammare.

  Ljud problem Audiochipet ( Audio IC): Ljudet börjat försvinna vid samtal och att telefonen börjat ta lång tid på sig att starta upp, telefonen helt sonika inte startar upp alls utan enbart visar Apple-loggan, vi kan reparera kretskortet och byta ljud-chippet med tre månaders-garanti, Ni kan titta på vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/watch?v=D3CxfvTRCNY

  Laddnings-problem: Det gäller laddchipet som går sönder efter man använder ej original laddare eller billig sladd som påverkar laddchipet och gör att iPhone kan inte hålla laddning längre och batteriet går slut snabbare.

  Ingen service: mobilen kan ej ansluta till 3G eller 4G eller visar ingen service.

  Kom in till oss för en snabb och säker mobilreparation. Vi har dropp in i butiken. Lagningstid på skärmbyte ca: 30-60 min.

  Välkommen till vår butik på Västra Storgatan 5 i Jönköping.