• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • mobilreparation

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

 • Mobilreparation :

  iPhone – Samsung – Huawei och Mac reparationer

  Har du en spräckt eller trasig LCD skärm på din iPhone? Inga problem, vi byter ut glaset på din iPhone, som består av både LCD och Touch. Därefter blir din iPhone som ny efter skärmbyte.

  iPhone original skärmbyte: Vi erbjuder dig 100% äkta Apple reservdelar som är inköpt direkt från Apple. Vi använder Apple diagnostik, verktyg och processer för att se till att din iPhone-reparation utförs säkert och pålitligt.

  Vi har avtal direkt med Apple om att få köpa reservdelar utan några mellanhänder. Alla Apple Original-reservdelar installeras av tekniker som är certifierad av Apple. Vi är den enda icke-auktoriserade verkstaden i Sverige som kan erbjuda denna service.

  Vi är oberoende serviceställen, dock ej Apple auktoriserade för garanti-reparationer hos Apple (AASP).

  Tredjepartstillverkad: Ett av de lättaste sätten att skilja en originalskärm från en icke original är genom färgen runt glaset. Färgen inte de samma på original som icke original. Jämför ljusstyrka med en annan iPhone, som garanterat är original. Om det är en kopia så krävs det mer ljusstyrka för att återge samma effekt som från en originalskärm. Oftast känns detta ganska tydligt och det kan uppfattas som att telefonen svarar långsammare.

  Ljud problem Audiochipet ( Audio IC): Ljudet börjat försvinna vid samtal och att telefonen börjat ta lång tid på sig att starta upp, telefonen helt sonika inte startar upp alls utan enbart visar Apple-loggan, vi kan reparera kretskortet och byta ljud-chippet med tre månaders-garanti, Ni kan titta på vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/watch?v=D3CxfvTRCNY

  Laddnings-problem: Det gäller laddchipet som går sönder efter man använder ej original laddare eller billig sladd som påverkar laddchipet och gör att iPhone kan inte hålla laddning längre och batteriet går slut snabbare.

  Ingen service: mobilen kan ej ansluta till 3G eller 4G eller visar ingen service.

  Kom in till oss för en snabb och säker mobilreparation. Vi har dropp in i butiken. Lagningstid på skärmbyte ca:60min.

  Mac skärm och batteribyte i Jönköping
  Mobilreparation i Jönköping

  Vi finns på Asecs entre A mittemot Stora Coop!