• Apple original-service gäller iPhone & Mac

   Vi är oberoende serviceverkstad som kan laga med Apple äkta-delar

  Läs mer!

 • Våra garantier

 • Välkommen att kontakta oss redan idag om din mobil eller Mac behöver reparation!

  • Innan din enhet repareras utför våra certifierad-tekniker en funktionskontroll (diagnos) av enheten. Samma funktionskontroll utförs efter reparationen för att säkerställa att din enhet fungerar som den ska efter utförd reparation, gäller ej om mobilen inte går att testa vid tidpunkten enheten lämnas in till oss, till följd av urladdat batteri, touch-fel på enhetens skärm eller om enheten är ”död”.
  1. Vi lämnar alltid 90 dagars garanti på reservdelen vi monterar på er enhet, ej övriga delar eller fel som uppstår. Detta innebär att om vi reparerar byter skärm på din telefon är det just displayens funktion som omfattas av vår garanti.
  2. Garanti lämnas ej på reparationer av vattenskadade enheter.
  3. Kunden ansvarar för backup av data, Mobilcenter Jönköping AB ansvarar ej för dataförlust i inlämnad utrusning, t.ex bilder, meddelande eller annat.
  4. Garantin gäller inte vid fuktskada, tappskada, sprucken skärm eller repor på glaset.
  5. Garantin gäller inte om enheten har blivit öppnat av kunden eller av annan verkstad.
  6. Om någon annan del än den reservdel vi monterat slutar fungera efter vår service omfattas inte denna av vår garanti.
  7. För enheter som är vattentäta garanteras inte vattentätheten efter reparationen.
  8. Vi lämnar inte funktionsgaranti på telefoner som sanerats från fukt då vi inte kan garantera dess funktion över tid eftersom de tidigare utsatts för fukt.
  9. Lödning av moderkort är en betydligt mer avancerad reparation som kräver mikro-lödning och specialkunskap. Detta gör denna reparationen något dyrare, och det är alltid svårt garantera något då felet lättare kan återkomma i framtiden.