Apple original-service gäller iPhone & Mac

Galaxy S23 reparation

Skärmbyte

3295 Kr

Batteribyte

1195 Kr

Laddningsuttag

995 Kr

Baksida

1195 Kr


Skärmbyte och reparation!

Äger du en trasig Samsung Galaxy S23 och behöver snabbt få den reparerad? Då kan MobilCenter Jönköping hjälpa dig med skärmbyte, batteribyte och även laddningsuttag på din enhet, allt inom två timmar.

Som experter inom reparation och service av mobiltelefoner och surfplattor erbjuder vi på MobilCenter Jönköping högkvalitativ service och professionella reparationer. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap inom mobilreparationer, och vår främsta prioritet är att säkerställa att du får tillbaka en fungerande enhet så snabbt som möjligt.

Vi är noga med att använda högkvalitativa reservdelar för att säkerställa att dina enheter fungerar perfekt igen. Våra reparatörer är utbildade och erfarna inom mobilreparationer och garanterar alltid ett professionellt och noggrant utfört arbete.

Vi kan hjälpa dig med skärmbyte på din Samsung Galaxy S23, reparation av iPhone och surfplatta samt service på andra mobiltelefoner och surfplattor. Vi erbjuder en snabb och pålitlig tjänst och vårt mål är att återlämna din enhet i så nära nyskick som möjligt.

Oavsett om du behöver laga en trasig skärm, byta ut ett defekt batteri eller fixa ett laddningsuttag, är vi på MobilCenter Jönköping redo att hjälpa dig. Vi förstår hur viktiga dina enheter är för dig, och vi arbetar hårt för att säkerställa att du får en professionell och pålitlig service.

Så om du har en trasig mobiltelefon eller surfplatta och behöver hjälp med reparation eller service, tveka inte att kontakta oss på MobilCenter Jönköping. Vi är stolta över vår högkvalitativa service och vår förmåga att lösa alla typer av mobilreparationer på ett snabbt och pålitligt sätt.